Aku


Nimi: Arte Figure Avantgarde "Aku"
Lempinimet: Patu, Aksu, Abu, Pablo, Naku-Aku...
Syntymäaika: 16.04.2007
Sukupuoli: Uros
Kasvattaja: Lassi Alestalo, kennel Arte Figure
Omistaja: Katja Saikkonen

Aku kiinanharjakoirien tietokannassa & Aku KoiraNetissä

Aku tuli minulle monen vuoden vinkumisen ja suostuttelun jälkeen. Poika on Se Eka Koira, jolla on aivan erityinen paikka mielessä. Sen kanssa on opittu miten koirien kanssa ollaan ja miten niitä koulutetaan (tai ainakin yritetään) sekä sen kanssa on koettu koiranomistamisen ilon ja tuskan kyyneleitä. Aina ei ole ollut helppoa, mutta onnistumiset ovat olleet sitäkin parempia.

Olemme käyneet yhdellä kurssilla, jolla treenattiin hieman agilityä. Aku näytti nauttivan siitä, ja itseasiassa agility olisikin mainio harrastus karisuttamaan kastraation jälkeisiä jojokiloja. Ennen kastraatiota Akun kanssa kävimme muutamassa näyttelyssä vaihtelevalla menestyksellä, tyydyttävän olleen huonoin arvostelu ja sertifikaatti parhain. Äijästä kuitenkin kasvoi melkoinen möhkäle ja se on nykyään isompi kuin mitä kiinanharjakoiran pitäisi olla, joten emme ole näyttelyissä enää pitkään aikaan käyneet.

Toisinaan Aku osaa olla todella raivostuttava kiukuttelija, toisinaan se on taas suloinen sylikoira. Emännän pikkuinen känkkäränkkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti