Milla


Nimi: Milla
Syntymäaika: 04.12.2002
Sukupuoli: Naaras
Omistaja: Katja Saikkonen

Milla oli eka "oikea" lemmikki akvaarion ja hamstereiden jälkeen, mutta neitikään ei astellut kotiimme ilman maanittelua. Kun lopulta saimme siskon kanssa äidin puhuttua mukaan löytöeläinkotiin, oli jo melko selvää, että meille tulisi kissa. Milla on ilmeisesti ollut kesäkissana jollain mökkialueella, josta vanha pariskunta sitten toi sen löytöeläinkotiin ja sitä kautta neitokainen tuli meille.

Alku oli hankalaa, sillä Milla ei pahemmin sylikissana viihtynyt. Se hyökkäili jalkojen kimppuun, saattoi iskeä kyntensä yhtäkkiä käteen ja kirmaili ovesta vapauteen aina kun ulko-ovi oli sopivasti raollaan. Pikkuhiljaa siitä kuitenkin tuli säyseä sisäkissa, jonka lempiherkuksi nousivat sipsit. Ja tietenkin se hirvenliha.

Nykyään mahaa kasvatellut vanha rouva viettelee eläkepäiviä valtakunnassamme. Itsetuntoa löytyy vaikka muille jakaa, ja Milla onkin laittanut koirapojat ojennukseen. Ilmeisesti se yrittää komennella myös Misua, vaikka vihamielisen alun jälkeen kissoistakin onkin tullut jonkin sortin kaverukset. Asia, jota en olisi Millasta aivan heti uskonut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti