Emäntä


Olen 25-vuotias nainen Oulusta. Perheeseeni kuuluu avopuolison ja lemmikkien lisäksi uusimpana tulokkaana 8/15 syntynyt poika. Haaveissa on iso omakotitalo vielä isomman pihan kanssa, mutta sen haaveen toteutumista taitaa joutua odottelemaan hetkisen... :)

Eläinrakas olen ollut koko ikäni, vaikkei lapsuudenkodissa lemmikkejä niin hirveästi ollutkaan. Akvaarion vanhemmat hommasivat aikoinaan ilmeisesti tarkoituksena lievittää minun ja siskoni lemmikkikuumetta, mutta sen jälkeen taloudessamme onkin asunut pari hamsteria, kani ja nyt minun luonani asuvat Milla ja Aku. Rokin otin ystävältäni sijoitukseen asuessani jo omillani ja Misu liittyi joukon jatkoksi miehen myötä.

Tulevaisuudessa luotani löytää varmasti kodin saluki ellei parikin, sillä olen yli kymmenen vuotta ihaillut kyseistä rotua ja vinttikoiria yleensäkin - elämää suurempana haaveena olisi myös omistaa sloughi joskus... Kiinanharjakoiristakaan tuskin tulen koskaan luopumaan. Eläimiä kotoani tulee muutenkin löytymään aina, en enää osaisi elää ilman pientä vilinää ja sängynlämmittäjiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti