tiistai 17. joulukuuta 2013

Kissojen uusi lelu ja koirien sisävessa

Oltiinpa sitten isännän kanssa villejä ja ostettiin pieni joulukuusi olohuoneen seinustalla, kun meillä kummallakaan ei ole muutamaan vuoteen kuusta ollut. Tämän joulun vietämmekin pääasiassa kotona, mitä nyt käymme sen verran sukuloimassa et pääsemme valmiiseen joulupöytään vanhempieni luona. Sen pidempää reissua ei kumpikaan tänä jouluna teekään.


Koristelusta voinee päätellä, että meillä on tosiaan eläimiä... :D Sitä mukaan kun kissat ovat noita palloja alas repineet ja niitä pitkin kämppää pyöritelleet, on pallo napattu takaisin ja nostettu ylemmäs. Sen lisäksi Aku on ehtinyt jo murskata pari palloa. Tuon enempää tuskin koristeita tarvitseekaan juuri tämän takia, ehkä jo tässä nuo joulupallot ovat liikaa.

Pojat ovat myös käyneet välillä sen verran uteliaasti kuusen juurta nuuskuttelemassa, että niitä on täytynyt pitää silmällä. Aku on kyllä pentuna nähnyt puun sisälläkin, mutta Rokille tämä taitaa olla ensimmäinen kerta. Jännityksellä seuraamme, keksiikö poika joku päivä merkata sen omakseen... Toivottavasti ei.

Sää ei miellytä meitä kyllä lainkaan. Tuntuu, että joka toinen päivä saadaan vettä ja joka toinen päivä lunta, niin meidän lenkkeilykin on ollut välillä hyvin katkonaista. Alla kuitenkin kuvia yhdeltä talviselta aamulta, kun ulkona jopa viihtyi.


2 kommenttia:

  1. Mietin hetken että ei hitto, onko ne oikeesti hankkineet koirille sisävessan ;) Ihana Aku-papparainen!

    VastaaPoista
  2. Hahah :D Aku varmaan arvostaisi sisävessaa pahimmilla keleillä!

    VastaaPoista