keskiviikko 1. elokuuta 2012

Kemi KV 2012

21.7.-22.7. oli vuorostaan Kemin kansainvälisen näyttelyn vuoro, Rokki lähti lauantaina Jannin mukana Kemiin ja sunnuntaina oli harjisten kehä. Tämän kirjoituksen kuvista kiitokset Royalette's kennelille. :)



Itse en tällä kertaa lähtenyt mukaan, joten minulla ei ole sen kummempaa tietoa näyttelyiden kulusta tai Rokin käytöksestä. Edelleen pentua kiinnostaa kaikki muu paitsi oleellinen, ja hihnassa tulee vedettyä muiden koirien perässä ja niiden luo. Ilmeisesti Rokki on kuitenkin sen verran asiallisesti käyttäytynyt, ettei ole tuomarin edessä alkanut temppuilla. Muiden koirien seurassa Rokki onkin sitten käsitykseni mukaan käyttäytynyt omalla, tohelolla tavallaan, ja naistenmiehen eleitä on havaittavissa...



Tuloksena jälleen JUN-EH. Tuomarina Pirjo Aaltonen: "Mittasuhteiltaan sopusuhtainen, ääriviivoiltaan tyypillinen nuori uros. Riittävä pään pituus. Riittävät kulmaukset. Iho hieman punoittaa. Voisi esittää liikkeensä paremmin, kiskoo hihnassa. Liikkuu hyvin takaa, edestä hieman kapeasti. Kantaa häntäänsä ajoittain hyvin."

Nakkaan tähän nyt mukaan Rokin arvostelun Oulun kansainvälisestä näyttelystäkin, kun en sitä aikaisemmin uskaltanut lainata kovin tarkkaan ulkomuistista (tuomarina Steven H. Seymour): "Masculine young dog. Lovely size & good bodyshape. Nice dark eye. Large well placed ears. Very good feet. Bodylenght is good. Tailset could be higher. Skin condition could be better. Movement a little close in front."

Seuraavaksi Rokilla onkin tiedossa näyttelyreissu Liminkaan syyskuun alussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti