sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Kissakaksikon touhuilut

Millasta ja Misusta on tässä kuukausien aikana kehkeytynyt jonkinlaiset kissakaverit, vaikka viimeksi eilen Millalla kärähtikin hermot nuoremman pomppimiseen ja sitä piti läksyttää läppäämällä tassulla pari kertaa otsaan. Joku aika sitten emäntä kuitenkin pääsi todistamaan myös pientä leikkimistä, kun tytöt säikyttelivät toisiaan hyppäämällä piilosta esiin ja juoksivat pitkin kämppää! Tämän kirjoituksen kuvat ovat kuitenkin rauhallisempia.


"Milla oikeesti... et nää mahu tänne."


Yksi Millan suosikkipiilopaikoista, kahvipakkauksista tehty kassi, oli taas muutama viikko sitten esillä. Kassiin oli lähes koko ajan jonoa ja jompikumpi kissoista siellä majailikin, parhaimmillaan yrittivät kumpikin mahtua yhtäaikaa (mikä ei tietenkään Millalle sopinut). Tytöt joutuivat lopulta luopumaan tästä paikasta, sillä hyvin karvoitettu kassi nostettiin takaisin piiloon. Millasta on kuitenkin tullut taas erityisen huomionkipeä ja vaikka nukummekin öisin makuuhuoneen ovi kiinni, jolloin kissat ovat yleensä muualla asunnossa ja koirat sängyssä nukkumassa, on vanha rouva toisinaan onnistunut livahtamaan makuuhuoneeseen kenenkään huomaamatta. Aamulla herätessä onkin ollut tungosta, kun pojat nukkuvat jaloissa ja kissa on itsevarmasti asettunut jomman kumman tyynyn päälle. Emännän tyyny on toistaiseksi näyttänyt olevan kivempi paikka, koska isäntä nakkaa kissan varmasti muualle, mikäli sattuu heräämään tyynyvarkaan vierailuun ;)
Tänään Milla löysi myös sellaisen piilopaikan, josta isä varoitti jo aikaisemmin: pesukoneen. Luukku oli auki, sillä eilen illalla pestiin pyykkiä ja Milla oli sitten pujahtanut sinne nukkumaan. Onneksi hoksasin kissan tassut siellä eikä se unohtunut suljetun luukun taakse. Pitääkin olla tästä lähtien tarkkana, ettei sinne kumpikaan livahda huomaamatta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti