sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Meidän lenkkimaastoja

Pöö! Pitkästä aikaa, meidän vappu näytti venähtäneen melko hurjaksi ;) Toukokuu oli melko hektistä välillä, kun koulun päättyminen kaikkine tehtävineen ja tentteineen vei oman aikansa ja loppukuu meni reissatessa. Ensimmäinen työviikkokin on jo takana, joten tässä tohinassa ei ole ikävä kyllä jaksanut päivitellä blogia.

Toukokuulta löytyy kuitenkin useita lenkkikuvia niistä reiteistä, joilla yleensä käydään kävelemässä. Kuvissa pojilla on vielä fleecepuvut päällä, mutta muistaakseni kyseessä on juuri se lenkki, jonka lopuksi kaikille tuli kuuma ja vaatetta oli selkeästi liikaa... Nykyään puvut on kuitenkin työnnetty jo kaappiin odottamaan syksyn viileitä ilmoja (joita ei ole aivan vielä ikävä!). Viime päivinähän riesana on kuitenkin ollut läkähdyttävä kuumuus, joka on saanut jopa nämä karvattomat koirat kulkemaan kieli pitkällä ja melko verkkaisesti - iltojen viileydessä kimpussa taas on ollut kamala kasa sisukkaita sääskiä. Ikinä ei ole mikään hyvin... :)








Yllä hieman tuoreempaa lenkkikuvaa toukokuun lopulta, kun kesä humpsahti yllättäen. Kuten kuvista näkee, Akukin on jo tottunut hienosti fleksiin! Nyt sekin uskaltaa kirmailla vapaammin ja nauttia siitä, että on enemmän tilaa. Alla sen sijaan todistusaineistoa siitä, että emäntä on pitänyt käärmettä kädessä (parikin kertaa!). Isäntä sen sijaan piti vain sen pari sekuntia ennen kuin kauhu yltyi liian kovaksi ;)



Kyseinen hurmuri on kuningaspyton Loki, joka asustelee emännän siskon luona (rottien ja hämähäkkien kanssa). Alkujärkytyksen jälkeen kyseessä olikin symppis tyyppi, jollaista ei tosin silti tulla ikinä näkemään meidän asunnossa vakituisena asujana ;) Me pysytään näissä nelijalkaisissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti