sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Ihana syksy!

Vaikka kesän jälkeen onkin aina hieman vaikea totutella taas pukeutumiseen kylmää ja märkää säätä vastaan, niin tällaisina aamuina sitä on vain myönnettävä, että syksykin on meidän mieleen. Tai Akun mieleen taitaa olla vain se kesä, herra on taas tänään ollut aamulenkillä niin surullinen. Sen mielestä pitäisi kääntyä sisälle heti kun hommat on hoidettu, eikä seikkailla päättömästi jotain märkää metsäpolkua pitkin. Rokilla taas on ollut kiire poukkoilla haistelemassa uusia hajuja, tonkimassa lehtikasoja ja maistelemassa, maistuvatko ruohonkorret vieläkin yhtä hyviltä...

Akusta ei muita kuvia saanutkaan kuin näitä kaihoisia "tuolla on lämmin sänky oottamassa..." -kuvia. Onneksi poika pääsi kuitenkin melko nopeasti takaisin isännän jalkoihin nukkumaan. ;)

Koska Bloggerilla on nyt joku ongelma näiden kuvien kanssa, niin tästä postauksesta eteenpäin kuvat on ladattu blogiin Photobucketin kautta. Kunnianhimoisena tavoitteena oli siirtää kaikki blogin kuvat Photobucketiin ja samalla muuttaa vanhojen kirjoitusten pikkukuvat vastaamaan kooltaan näitä nykyisiä, mutta se nyt jäi sitten pelkäksi tavoitteeksi. Näidenkin kuvien lataaminen oli tuskallisen hidasta verrattuna siihen, miten nopeasti kuvat on saanut Bloggerin kautta, mutta ratkaisu on toivottavasti lukijaystävällisempi. PNG-kuvat kun tuppaavat kuitenkin latailemaan kauemmin ja itse luen muiden blogeja pääasiassa kännykällä, niin korostuu minulle latausnopeus entisestään. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti