torstai 4. kesäkuuta 2015

Kesää odotellessa

Toukokuu meni melko viileissä keleissä ja kesäkuun alku on jatkanut samaa rataa. Toisaalta viileys ei haittaa, sillä jaksan itse paremmin ulkoilla, mutta voisi lämpötila edes hieman kavuta ylöspäin. Sen verran vaikka, ettei Akun tarvitsisi vuoroin hytistä ja vuoroin kulkea edelleen fleecehaalarissa. Rokki on jo vaihtanut fleece- tai villapaitaan.
Aina yhtä fiksu ja filmaattinen Rokkari...

Tänään kävin poikien kanssa istuskelemassa puistossa auringon paistaessa, mutta tuuli oli ikävä kyllä niin navakka, että Aku joutui nautiskelemaan auringosta haalarissaan. Se kuitenkin viihtyi ohikulkijoita seuraillen ihan hyvin, vaikka lopulta siirtyikin kainaloon hytisemään ennen kuin jatkoimme matkaa. Rokki sen sijaan herkutteli jäniksen papanoilla ja pöljäili muutenkin, sillä esimerkiksi jostain syystä kepit maistuivat tänään pojalle toosi hyvin.

Isännän päästyä töistä kävimme myös läheisellä voikukkapellolla tarkoituksena napsia kesäisiä kuvia. Yritykseksihän se jäi, sillä päivä ei ollut enää kovin kesäinen :D Aurinko oli mennyt pilveen, tuuli jatkoi kovana ja hetken näytti jopa siltä, että alkaisi jälleen sataa vettä. Onneksi säilyimme kuivina! Akua ei innostanut lainkaan seisoa tyhjänpanttina tuulisella aukealla pelkät paidat päällään, mutta Rokilta onneksi löytyi senkin edestä vauhtia - sekä ruokahalua, kun ruoho on pitkästä aikaa taas niin hyvää.
Onneksi alkukesän viileys on passannut oikein hyvin parvekkeella oleskeluun, sillä edes keskipäivän aurinko ei ole vielä paahtanut lasitettua parveketta saunaksi. Kissat saavat siis yleensä nauttia parvekkeella olosta aamusta iltaan ja uusi kiipeilypuu on noussut mahtavaksi jutuksi. Tavallisena päivänä Milla viihtyy parvekkeella aamuisin ja iltaisin, kun on viileintä, ja Misu sitten valtaa kiipeilypuun itselleen etenkin keskipäivällä, kun aurinko lämmittää mukavasti. Ihme, ettei pikkukisu ole vielä tipahtanut alas raapimapuusta pyöriessään ja hyöriessään niin ihastuneena auringon valokeilassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti