maanantai 4. heinäkuuta 2016

Vinkuva perheenjäsen


Rokin pieni perhe sai jokunen päivä sitten uuden perheenjäsenen: keltaisen, vinkuvan siilipallon. Parisen vuotta vanha oranssi siilipallo sai siis seuraajan hyvissä ajoin, sillä sen kunto alkaa olla jo melko kyseenalainen. Pallo ei enää vingu kunnolla joka kerta ja sen pinta alkaa rikkoutua. Kyseessä on kuitenkin ollut ehdottomasti yksi Rokin suosikkileluista ikinä, joten pitihän uusi käydä hakemassa ennen kuin vanha joutaa roskiin.Ei ollutkaan mikään yllätys, että uusi lelu on aivan yhtä ihana kuin vanhakin. Rokki on kuskannut niitä vuoron perään pitkin kämppää ja parhaimmillaan kantaa kummatkin leikittäjän luo. Suru on suuri ja itku kuuluva, kun edes toinen palloista joutuu hukkaan esimerkiksi sängyn alle. Täytyyköhän kolmas siilipallo hakea jo pikkuhiljaa...Rikkoutumisen lisäksi syynä uuden pallon ostoon oli vauva. Ajattelimme, että nyt kummallakin - Rokilla ja vauvalla - olisi pallo eikä samaa palloa tarvitsisi kummankin jahdata.

Kaikenlaista saa tietenkin ajatella! Vauva haltioissaan ja kikattaen käppäilee ympäri asuntoa vinkuva pallo kummassakin kädessä. Toisinaan on vaikea päättää, kumpi siitä uudesta lelusta lopulta onkaan ollut iloisempi.


Onneksi vauvan mielestä on kuitenkin edelleen hauskaa nakella palloja Rokille ja katsoa, miten sähäkästi pieni koira syöksähtää niiden perään. Ja onneksi vauvalla on myös niin paljon muita leluja, ettei hän jatkuvasti omi Rokin vinkuvia suosikkeja. Saa Rokki-riepu välillä nukkua lemppareidensa kanssa ihan rauhassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti