perjantai 10. helmikuuta 2012

Voitto?

Nyt alkaa näyttää siltä, että olemme voitolla korvien suhteen. Rokki on jonkinlainen houdini korvateippien kanssa: se saa jokaisen teipin varmasti irti. Ehkä aika on kullannut muistot, mutta minusta Akulla korvateipit pysyivät kauemmin kuin päivän, kun taas Rokki tuntuu järjestelmällisesti irrottavan teippinsä saman tai viimeistään seuraavan päivän aikana. Siitä huolimatta korvat näyttävät nyt tältä:Nyt pysykää molemmat pystyssä, jooko!

Tein yksi ilta ruokaa ja poistuin hetkeksi keittiöstä tietokoneelle (yksiömme on valtava). Kun palasin tarkistamaan uunin sisällön huomasin, että valmistuvaa ruokaa kyllä pidettiin jo silmällä.. Tuohan on siis vain vahtimista, ei suinkaan minkäänlainen kerjäämisen esiaste.

Oisko se jo valamista?
Näistä kerjureista Milla on kyllä pahin, sillä se ei tunne minkäänlaista sääliä. Jos sillä on tarpeeksi nälkä ja käsillä oleva ruoka on tarpeeksi hyvää, niin se käy kiinni. Kirjaimellisesti. Monesti on lihat, ranskalaiset ja sipsit lyöty kädestä pois juuri ennen kuin olen ehtinyt saada ne omaan suuhuni. (Millaa kuitenkin ruokitaan päivittäin ja sillä on jatkuvasti raksuja esillä, joten ei se nälkään ole kuolemassa.)

Patu lähettää terveiset ikkunastalkkaamiselta!
Kauniit säät ovat hieman herätelleet meitäkin, vaikka pakkanen kyllä pitää ulkoilumme tosi lyhyinä. Auringonpaisteen takia olen kuitenkin pitänyt verhoja enemmän auki kuin aikaisemmin, ja etenkin Aku ja Milla pitävät siitä. Nyt ne pääsevät stalkkaamaan porukkaa tosi läheltä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti