torstai 2. helmikuuta 2012

Vieri vieressä

Meillä nukutaan jo vierekkäin! ...Tosin ei aivan niin kuin emäntä toivoisi, sillä Aku muistaa edelleen öristä aina kun Rokki tulee lähemmäs. Nykyään se kuitenkin saa jo pyllähtää ihoon kiinni nukkumaan ilman, että Aku hyppää pois ja etsii itselleen rauhallisemman nukkumapaikan. Ettekö usko?Isoveikan vieresä on kiva olla
Aku tosin näyttää näissä kuvissa niin väsyneeltä, että se taitaa olla suurin syy miksi Rokki sai jäädä tuohon asentoon... Niin tai näin, mutta selkeästi Aku on alistunut siihen, että pieni reikäpää on tullut jäädäkseen.

Rokin korvat aiheuttavat muuten harmaita hiuksia. Toinen pysyy ilman teippejä (edelleen) hyvin pystyssä, toinen ei sitten millään. Pennulle on yritetty antaa lisäkalkkia ja teipit ovat jälleen korvissa, mutta jostain syystä se pitää korviaan jatkuvasti luimussa. Aivan sama mihin kohtaan tai kuinka löysälle laitan teipit, niitä korvia ei kuitenkaan voi pitää pystyssä vaan ne täytyy vetää niskaa pitkin luimuun. Toivotaan nyt kuitenkin, että toinenki korva päättäisi lopultakin ryhdistäytyä ja nousta pystyyn.

Olen myös leikitellyt ajatuksella, että ajelisin Akun korvat kaljuiksi. Sehän on muutenkin Rokkia paljon karvattomampi tapaus, mutta korvat ovat melko karvaiset. Mitään erityistä syytä tähän ei ole, olisin vain utelias näkemään miltä äijä näyttää nahkakorvilla. Ehkä tässä kelien lämmetessä.

Kehtaako tuollaisia edes ajella pois?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti