torstai 15. marraskuuta 2012

Kissanminttua!


Hain tänään paketin postista, tilasin pari päivää sitten jälleen PetenKoiratarvike.comista tavaraa. Tällä kertaa pahvilaatikosta paljastui emännälle namipussi koirien herkkuja varten, pojille aktivointilelu ja tytöille kissanmintulla höystetty lelu sekä vielä pullo kissanminttua. Joululahjoja kaikki, joten avaamisen jälkeen piilotin tavarat kaappiin, ettei niillä kukaan ehdi vielä leikkiä. ;)



Pahvilaatikossa oli kuitenkin selvä kissanmintun tuoksu vielä, sillä kissat menivät sekaisin. Milla saattaa kyllä käydä tutkimassa tyhjän pahvilaatikon, mutta ei se siellä erityisen kauaa viihdy - eikä varsinkaan puolusta sitä! Nyt osumaa sai sekä emäntä että Misu. Misulle vanhempi rouva antoi lähdöt, kun nuorempikin halusi tutkia pahvilaatikkoa, ja omat sormeni saivat pari naarmua kun yksinkertaisesti rapsutin Millaa pahvilaatikon vieressä. Sen kanssa joutuu ehkä miettimään hieman tarkemmin tuota kissanmintun käyttöä, jos siitä tuollainen tyranni tulee...

Misu pyöri ja kiehnäsi pahvilaatikon ympärillä enemmän, toisin kuin Milla joka tosiaan sukelsi vain piiloon ja huitoi välillä tassuillaan, mikäli joku tuli liian lähelle. Näköjään joululahja tulee olemaan mieleinen, kunhan vain emännän sormetkin olisivat vielä tallella ensi vuoden alussa.

Tulis jo se joulu ja kissanmintut...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti