lauantai 3. elokuuta 2013

Jälleen uusia lenkkipolkuja

Kävimme jälleen kävelemässä Puolivälinkankaalla päin, sillä aikaisemmalla koirapuistoreissulla näimme kauempana jonkinlaista rantaa ja uteliaisuus vei voiton. Sillä reissulla tosin väsymys ja pimeys varmistivat sen, että tuon rannan tutkailu jäi myöhempään kertaan.Ranta paljastui Pyykösjärven uimarannaksi, joten meillä ei tietenkään koirien kanssa ollut sinne asiaa. Vieressä meni kuitenkin mukava lenkkeilytie, jota pitkin reippailimme aikamme. Kellokin näytti jo sen verran paljon, ettei muita lenkkeilijöitä pahemmin näkynyt, vaan saimme seikkailla melko rauhassa.Paluumatkalla eksyimme ehkä aivan hitusen. Tiesimme kyllä, mihin suuntaan pitää lähteä, mutta sijainnista ei oikeastaan ollut tietoa... :D Onneksi sää oli hieno ja pyöräteilläkin kävellessä sai kävellä melkein yksin. Kenties meidän lenkkimme sattuvat sellaiseen aikaan, etteivät muut vielä tai enää ulkoile, tai sitten tämä on ihan tosissaan rauhallisempaa aluetta kuin aikaisemmat asuinpaikat. Niin tai näin, mutta me arvostamme!

Ja niitä vadelmia! Vattuja näyttää kasvavan täällä joka pusikossa, ja emäntä taantuu lapsen tasolle aina sellaisia nähdessään. Isäntä ei ole toistaiseksi suostunut maistamaan lenkeiltä löytyneitä herkkuja, mutta emäntä ja koiratkin ovat napsineet niitä naamaan hänenkin edestä.Nam, ensi kerralla kori mukaan!

2 kommenttia:

  1. Näyttääpä ihanalta paikalta lenkkeillä :) Onko teidän korkeudella saakka muuten punkkeja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On niitä jonkin verran, mutta koska me ollaan vältytty moisilta kaikkina näinä vuosina ilman suoja-aineita (ja nyt koputan puuta...), niin en osaa sanoa miten yleisiä ne loppujen lopuksi ovat :)

      Poista