lauantai 21. syyskuuta 2013

Pieniä vieraita

Meillä on tänään aloitettu päivä siivoamalla. Ilmeisesti myös Misu oli aamuyön aikana yrittänyt siivota jotain keittiöstä, sillä lattialle oli revitty talouspaperirulla, mutta emännän hommaksihan niiden riekaleiden siivoaminen jäi. Aamulenkkien ja ruokailujen jälkeen on sitten alettu puunata koko kämppää lattiasta viemäreihin, sillä yleinen siivottomuus on aiheuttanut harmaita hiuksia, mutta meillä myös kävi tänään vieraita!

Muutaman tunnin siivoamisen ja tavaroiden siirtelyn aikana pojat eivät malttaneet nukkua, joten nyt vieraiden lähdettyä on peittojen alla aika väsynyttä porukkaa.
Tutkittiin, miltä anturat näyttää :)


Visiitti meni oikein mukavasti! Tytöt ovat nähneet koirat ennenkin, varsinkin Jessica osaa jo leikkiäkin niiden kanssa ja on selkeästi haltioissaan, vaikka välillä vähän jänskättääkin. Nuorempi Janita on vielä toistaiseksi seurannut ihmeellisten otusten menoa turvallisen välimatkan päästä, sillä naama meinaa helposti kääntyä mutruun, kun koirat alkavatkin pelottaa. :) Tänään Janitakin kuitenkin silitti iloisesti nauraen Rokin tukkaa, kun sai istua turvallisesti mummon sylissä.

"Kisulitkin" ovat äärettömän jänniä Jessican mielestä, vaikka kissat eivät aivan jaakaan tuota mielenkiintoa... Kumpikin pysytteli jälleen tänään pääasiassa omissa oloissaan, vaikka pari kertaa ne livahtivatkin näkösällä. Ilmeisesti hälinää oli kuitenkin liikaa, jotta ne olisivat jaksaneet kovin kauaa seurata menoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti