sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Viikonloppu täynnä reippailua

Aina silloin tällöin tulee sellainen olotila, jonka seurauksena pitäisi päästä mökkeilemään. Koska meillä ei ole autoa tai mökkiä, niin ratkaisimme tämän haaveen helpoimmalla vaihtoehdolla: varaamalla mökin "naapurista" eli Nallikarista. ;)

Perjantaina olimme leirintäalueella kuuden aikaan. Matka kesti parisen tuntia, mutta löntystelimme hitaasti (kiitos tavaroiden!), sillä mikäpä kiire meillä siinä olisi ollut. Mökille päästyä piti hetki levätä, ennen kuin jaksoimme käydä pyörähtämässä viereisessä koirapuistossa ja käydä iltalenkin meren äärellä.

Mikä noiden mutruhuulien tarkoitus on.. :DLauantaina aloittelimme päivää jo seitsemän aikaan. Koirapuistossa oli jälleen hyvin tilaa, kun suurin osa leirintäalueen majoittujista taisi olla vielä unten mailla. Koirapuisto oli positiivinen yllätys, sillä kumpikaan meistä ei ollut tiennyt moisen olemassaolosta, mutta pieni ehostus ei olisi pahitteeksi. Ensinnäkin jonkinlainen valo olisi kätevä, sillä pimeän tultua puistossa ei näe mitään; meilläkin oli perjantai-iltana taskulamppu mukana. Pienelle koiralle puiston aidat ovat ihan ok, mutta suurempi koira taitaisi tulla läpi, mikäli niin päättäisi. Yhdellä sivustalla oli vanhaa puuaitaa, mutta sekin ylsi vain mahaan asti, kun taas kaikki muut reunat olivat aavistuksen hataran näköistä aitaverkkoa. Kyllä siellä näkyi myös isompia koiria omistajineen, mutta pääasiassa koirapuistoilijat olivat samaa kokoluokkaa meidän kanssa. Sen lisäksi joku voisi silloin tällöin peittää niitä kaameita kuoppia, ennen kuin joku loukkaa itsensä. Rokki heitti jo perjantaina kuperkeikan, kun pimeässä emme niitä kuoppia hoksanneet ja poika juoksi tyhjän päälle. Onneksi mitään ei käynyt ja Rokki uskalsi irrotella myöhemminkin eikä alkanut arastella.

Akun mielestä parasta koirapuistossa taisi olla tuo pöytä, josta tosin komennettiin aina pois. Oli kuitenkin mukava nähdä, miten paljon sekin tutki hajuja ja jopa spurttaili hieman!

Lauantaina käytiin myös kävelemässä Edenin takana kuntopoluilla. Lämpötila oli sääennusteiden mukaan liki +20 astetta, ja siltä se kyllä tuntuikin, kun aikansa taapersi auringon paisteessa eteenpäin. Lepo mökillä oli taas erityisen tervetullutta vaihtelua, ja vastoin tapojaan Rokkikin on nukahtanut saman tien lenkin jälkeen.Sunnuntaina kävimme aamulenkillä jälleen koirapuistoilemassa ja meren rannalla. Rannallehan meillä ei ollut koirien kanssa asiaa, mutta hipsittiin sitten sivummalla ihastelemassa maisemia.


Meillä oli tosi kiva viikonloppu, vaikkei tämän kauemmas nyt päästykään mökkeilemään. Hietasaari on kuitenkin kaunista seutua lenkkeillä, joten ihan mielellään siellä tallusteli. Sen lisäksi väsyneenä ja nuhjuisena vartin automatka kotiin oli erityisen kiva, kun ei tarvinnut montaa tuntia nuokkua kyydissä!

2 kommenttia: