keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Tunkeilija!


Meille saapui sunnuntaina omistajansa kanssa pian kuusi kuukautta täyttävä venäjänvinttikoiratyttö Coverdale's Sirius eli kavereiden kesken Surku. Tutustuminen aloitettiin yhteisellä lenkillä ja aluksi kaikki vaikuttikin menevän oikein mukavasti, kunnes jonkin ajan kuluttua Surku olisi halunnut leikkiä poikien kanssa ja hieman riehaantui, jolloin (luonnollisesti!) paljon pienempi Rokki säikähti. Sen jälkeen pojat olivatkin enemmän varuillaan Surkun seurassa eikä meidän eläimistä kukaan intoutunut leikkimään borzoin kanssa näiden muutaman päivän aikana: Misu pysytteli piilossa ja Milla keskittyi mulkoilemaan pahasti jokaisesta mahdollisesta nurkasta, vaikka Surku miten yritti liehitellä ja kantaa vuoron perään eri leluja happamalle kissalle leluksi.





Yhteiset lenkit sujuivat melko mallikkaasti, kolmikko pystyi seisomaan todella lähekkäinkin kun jossain oli tarpeeksi kiva tuoksu ;) Sisällä etenkin Rokki piti enemmän meteliä, kun taas Aku tyytyi väistämään (ja Milla yritti läpsäistä Surkua kuonoon, mutta ei aivan osunut...). Parin päivän jälkeen ehkä pientä edistymistä oli kuitenkin havaittavissa, mutta mikäpä kiire siinä oli! Näillä näkymin nähdään seuraavan kerran jouluna ja peukut pystyssä toivotaan, että pojat uskaltaisivat jo hieman yrittää leikkiäkin jättiläisen kanssa. Koirien ehdoilla tietenkin mennään!







Emännän kannalta tämä vierailu ei helpottanut lainkaan pahaa vinttikoirakuumetta. Miten tässä jaksaa odottaa parisen vuotta... :D

3 kommenttia: