torstai 13. helmikuuta 2014

Tytöt, syömään!

Remontin myötä meidän keittiö uudistui aikalailla kokonaan, jolloin kissojen ruokapaikkakin vaihtui. Meillä kissat siis syövät keittiön tasolla, joskin mahdollisuuksien mukaan kaukana hellasta ja ylipäänsäkin niin, ettei kissankarvoja löytyisi sitten meidänkin ruoasta... Vaikka eihän niiltä voi aina välttyä, kun kissoja kerran löytyy. Ennen Akun tuloa Milla söi normaalisti lattialla, mutta ahneen harjispennun myötä ruokakipot nostettiin tiskipöydän nurkkaan. Yritimme kyllä aluksi opettaa Akulle, ettei niihin kissanruokiin saa koskea, mutta parin murokulhollisen jälkeen luovutimme ja siirryimme varmempaan ratkaisuun. Edellisessä asunnossani Milla söikin sitten keittiönpöydältä, koska yksiössä ei juuri ollut tasoja kupeille ja toisaalta keittiönpöytää ei sen varsinaisessa tarkoituksessa käytettykään. Nykyisin kissoilla ei ole pöydälle enää asiaa, joku roti sentään ;)


Ruokapaikan muutos ihmetytti kissoja aluksi ja ensimmäisinä kertoina Misu juoksikin noiden rojujen taakse odottamaan ruokaansa. Toiveissa olisi, että sitten kun asumme omakotitalossa ja tilaa on enemmän, ei kissojenkaan ruokakuppeja tarvitsisi pitää keittiössä tasoilla, vaan ne saisi jonnekin ihan oikeasti lattialle. Ja sekä kissojen että koirien kuppien alle täytyisi ostaa alustat, sillä etenkin porukan nuorimmaiset tuntuvat olevan kovia sotkemaan ruoalla.Ruoka on parasta kaverin kanssa syötynä... ;)

Ja kuten kuvista näkee, Millan ruokakuppeina on toiminut jo monta vuotta Oltermannin muoviset juustokannet. Kulkevat kätevästi reissuissa mukana ja helppo pitää puhtaana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti