maanantai 23. toukokuuta 2016

Kun yksi katse kertoo kaiken

Eli ei mitään. Tai anteeksi, tarkennetaan hieman: kertoohan se sen verran, ettei siellä päässä tapahdu mitään.





Olen ennenkin hihitellyt Rokin älykkäälle ulkonäölle. Tämä tulee parhaiten esiin silloin, kun Rokki oikein kovasti odottaa, että sille heitettäisiin lelu. Esimerkiksi Aku näyttää silloin hieman enemmän keskittyneeltä kuin pikkuveljensä, joka hoopona taivastelee ja näyttää jopa hämmästyvän, kun se lelu sitten lentääkin kohti. Mitähän täällä tapahtuukaan?

Tai ehkä tuo jämähtänyt katse onkin se syy siihen, miksi Rokki yllättävän usein saa pallonkin ilmasta kiinni. Se on oppinut siinä välillä jopa melko taitavaksi, vaikka toisinaan pallo kopsahtaakin kirsuun tai lentää täysin ohi - siitä voinee joskus syyttää heittäjääkin.




Pakko tietenkin huomauttaa, että tällä kertaa osasyynä Rokin hölmöön ulkomuotoon on ylipäänsäkin ruokoton ulkonäkö. Siitä huolimatta, että edellisenä iltana oli puunaushetki harjan ja kynsisaksien kanssa, joten mikään kävelevä takkupesä se ei ole. Trimmerin terä ei kuitenkaan edelleenkään toiminut (jännä, ettei se ollut kokenut ihmeparantumista yksinään lipastossa) ja muuton takia uuden terän tilaaminenkin on jäänyt. Rokin villapöksyt ovat siis entistä muhkeammat ja runkokarvat rehottavat. Pitäisiköhän se terä jo laittaa tilaukseen...




Hyvähän tietenkin toisen hölmöille kuville on naureskella, kun itsekään ei suoriutuisi tämän kauniimmin pallon perässä hyppelystä. Onneksi tämän blogin aihepiirinä on kuitenkin jokin ihan muu kuin emännän epäonnistuneiden kuvien esittely!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti