sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Esittely

Lopultakin saimme blogin aikaan! Tulevasta päivittelytahdista on vielä vaikea lupailla mitään, kirjoitellaan silloin kun ehditään ja mitä keksitään... Ja hommataan kirjoittajalle paremmat kuvaustaidot tai hovikuvaaja, jotta kuviakin kehtaisi lisäillä mukaan. Mutta alla pienet esittelyt blogin tähdistä.

Aku, viralliselta nimeltään Arte Figure Avantgarde, on ensimmäinen oma koirani. Se on syntynyt 16.4.2007 ja tuli meille juuri sopivasti peruskouluni päätyttyä. Aku on opettanut minulle koirista paljon, mutta samalla se on koetellut jokaisen hermoja joskus... Nykyään ikuinen uhmaikäinen kakara elelee kotikoirana kastroimisen jälkeen ja heittelee turhautuneita katseita "pikkuveljeensä".

Windy Forest's Wannabe Rockstar eli Rokki saapui piristämään arkeamme sijoituskoirana. 10.9.2011 syntynyt rokkikukko on sosiaalinen ja rohkea pentu, joka ei turhia ujostele. Uudet paikat, ihmiset ja eläimet ovat kivoja ja jokaisen kanssa on hauskaa leikkiä. Rokin suureksi harmiksi Aku ja Milla eivät tosin ole ymmärtäneet sitä vielä, mutta pikkuinen drama queen keksii kyllä itsekin tekemistä.

Milla tuli meille löytöeläinkodista pitkän vinkumisen seurauksena. Vanhemmat eivät suostuneet ottamaan koiraa, joten taloon asteli pikkuinen (nykyisin tosin suuri) kuningatar, joka arvioiden mukaan on syntynyt vuoden 2002 lopussa. Milla on porukan ehdoton pomo ja tietää oman, korkean asemansa eikä lipsu siitä. Paitsi jos tarjolla on sipsiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti