keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Kaverit?

Ihan alkuun pieni varoituksen sana: tämä julkaisu tulee sisältämään kuvia! Ikävä kyllä laadusta taidetaan joutua tinkimään, sillä nykyään turvaudun välillä kännykkäni kameran laatuun. Alla kuitenkin seisotuskuvat pojista.

Rokki 17 viikkoa
Aku vähän laihtuneempana..?
Akuhan tosiaan kastroitiin keväällä 2011, jonka jälkeen se hitaasti ja varmasti keräsi ympärilleen rasvakerrosta tulevan talven pakkasia varten. Olen nyt pitänyt tarkemmin silmällä sen syömisiä ja tullut siihen tulokseen, että vatsan seutu on hieman kaarevampi? Parempaan suuntaan siis oltaisiin menossa, vaikka ylimääräistä löytyykin vielä. Ikinähän Aku ei ole varsinaisesti ylipainoinen ollut, mutta selkeästi pyöristyi ja muuttui "tankiksi", joten päätin kiinnittää enemmän huomiota sen ruokailuun ja liikuntaan. Tulisi vain pian kesä ja lämpimät ilmat, jolloin lenkkeilykin on huomattavasti helpompaa!

Ja siitä päästäänkin kivasti tämän päiväisiin tapahtumiin. Kävimme jälleen Tiian ja Hugo-villiksen kanssa lenkillä ja koirapuistoilemassa, ennen kuin tulimme meille leikkimään. Ulkona suosin kännykän kameraa, mutta eivätpä nuo sisällä otetut kuvat hirveästi parempia ole, vaikka ihan oikeaa kameraa niihin käytinkin... Voisi opetella käyttämään tuota kunnolla!

Sininen hetki? 

Aku ei ole ikinä täysin ymmärtänyt, mitä koirapuistoissa kuuluu tehdä. Niinpä toivoin, että koirakaveri(t) innostuttaisi sitä leikkimään ja juoksemaan, mutta niin ei käynyt. Ensinnäkin Rokkia paleli ja jänskätti, joten se lähinnä seisoi paikoillaan ja Hugokin keskittyi hajujen metsästämiseen tai Rokin kiusaamiseen. Minä sain pääasiassa juosta ympäri puistoa yllyttäen koiria leikkimään ja hetkeksi Rokki ja Hugo innostuivatkin jahtaamaan toisiaan! Pienestä pennusta alkoi kuitenkin ilmetä roturasistin piirteitä.





Äiti mää tuun sylkkyyn mieluummi
Rokki ei siis pidä muista roduista. Hugo olisi halunnut kovasti leikkiä ja aikansa karkuun juostuaan, pentu pyörähti ympäri ja laittoi vanhemman koiran ojennukseen - tai ainakin yritti kovasti. Hugo ei aivan ottanut tosissaan pienen rääpäleen vikinää, vaikka itsevarmasti Rokki yrittikin läksyttää vanhempaansa. Ehkä niistä kuitenkin vielä kaverit tulee, sillä loppuajasta ne jo vetivät lelua hetken! Aku sen sijaan olisi mielellään leikkinyt Hugon kanssa, mutta tyytyi lopulta väistymään sivulle ja katsomaan muiden touhuja sylistäni. Mammanpoika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti