perjantai 27. tammikuuta 2012

Rokin ensimmäinen mätsäri

Suuntasimme ensimmäisiin näyttelyihin heti kun se Rokin rokotusten perusteella oli mahdollista. Niinpä lauantaina 21.1 pentu katseli kummissaan pienen hallin ihmisvilinää match shown alkua odotellessa. Pakko sanoa, että olen todella ylpeä pienestä tuholaisesta!

Velipojat Rokki ja Luca
"Mitä nyt tapahtuu?"
Janni esitti Rokin ja kilpaseuraksi saatiin myös pojan veli, kauniit silmät (ruskea+sininen) omaava nuoriherra Luca. Kilpailua poikien välillä ei onneksi ollut, sillä heti aluksi kummallakin oli aivan eri rotuinen kilpakumppani ja myöhemmin Rokki kisasi sinisten ja Luca punaisten nauhan saaneiden kanssa. Ikävä kyllä kumpikaan pojista ei sijoittunut, mutta todella hienosti ne esiintyivät!

Hienosti seisoo vapaana!
Vieraat koirat ja ihmiset eivät kaksikkoa pahemmin pelottaneet, vaikka toisaalta kumpaakaan jänskätti aavistuksen. Tosi reippaasti veljekset kuitenkin liikkuivat hallissa ja erityisesti antoivat tuomarin koskea pöydällä peruuttamatta tai riehumatta muutenkaan. Hienoa! Muutenkin esiintymistä oli kiva katsella, vaikka rokkikukko saisi jo nostaa korvansa.. Tai no toinen on melko hyvin pystyssä, toinen ei sitten millään.Sen lisäksi oli vielä ilo katsella Rokin seisotuksia! Häntä vispasi niin hulluna, että tärähtäneitä kuvia oli reippaasti suurin osa kameran sisällöstä. Mutta ei se haittaa, pääasia että poika pitää tuon reippaan olemuksen tulevaisuudessakin!

Tuloksena siis sininen nauha ja ei sijoitusta, mutta sitäkin tyytyväisempiä ollaan pikkupojan käytökseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti