perjantai 13. tammikuuta 2012

Paluu arkeen

Tulihan se kirjoitustauko sieltä! Reippaan viikon aikana ei vain ole juurikaan tapahtunut ihmeempiä nelijalkaisten elämässä, joten kirjoitettavaa ei ole ollut - paitsi tänään. Ikävä kyllä kuvasaldo jää aika köykäiseksi.

Perjantai 13. päivä on aivan hyvä päivä käydä ottamassa rokotukset. Huomasin tosin vasta edellisenä päivänä, että meidän täytyi Rokin kanssa hypätä aamun ruuhkabussiin emmekä olleet aikaisemmin niillä kulkeneet (ja pentu toisinaan alkoi kiljua automatkoilla...). Epäilyistäni huolimatta kaikki meni hyvin! Rokki katseli uteliaasti ihmisiä niin bussissa kuin kaupungissakin ja matkasi hiljaa sylissäni. Tammikuinen lumisade ei kuitenkaan ollut se mukavin sää, joten emme pahemmin jääneet turistiksi pyörimään keskustaan vaan kiirehdimme eläinlääkäriasemalle.

Eläinlääkärissä Rokki kirvoitti naurut niin vastaanottovirkailijalta kuin eläinlääkäriltäkin. Reipas ja utelias poika koitti nuuhkaista jokaista, ja eläinlääkäri totesikin sen olevan mukavan luottavainen. Hieman eri maata kuin Aku, joka eläinlääkärillä osaa kyllä olla nätisti, mutta ei tykkää sitten yhtään vieraan ihmisen kähmiessä sitä (mitenhän me pärjäsimme näyttelyissä aikoinaan). Varsinaista rokotustilannetta Rokki ei ehtinyt edes huomata, sillä herkulliset nappulat pöydällä varastivat sen huomion kokonaan.

Laita se pois...
Paluumatkalla Rokki alkoi selkeästi osoittaa väsymisen merkkejä johtuen varmasti osittain niin rokotteesta kuin uusista hajuistakin. Olin jo maalaillut mielessäni sykähdyttävän vision siitä, miten kuvaan Rokin kaupungin sykkeessä, mutta kuvahan ei tietenkään onnistunut. Ihan ensimmäiseksi kuvaajan pitäisi tietenkin opetella käyttämään kameraa ja kuvaamaan, mutta asiaa auttaisi myös huomattavasti toimivat patterit. Ne siis kannattaisi tarkistaa ennen lähtöä, jolloin ei välttämättä täydy tyytyä kännykän kameraan. Yllä kuitenkin yksi todiste meidän seikkailusta ja väsyneestä pojasta!

Tänään äijät lähtevätkin yökyläilemään ja palaavat taas huomenna kotiin riehumaan. Ehkä ehtisin siivota kerrankin kunnolla ilman, että pojat "auttavat" piilottamalla milloin mitäkin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti