tiistai 5. kesäkuuta 2012

Road trip

Emännän kiireiden (tai tekosyiden) takia nämä kuvat ovat hieman viivästyneet, mutta alla on kuvia parin viikon takaisesta Kemin vierailusta ja Rokin uudesta kaverista. Kuvat ovat taattua kännykkälaatua, lupaamme palata parempilaatuisiin kuviin ja kaivaa kamera piilostaan takaisin käyttöön. :)

Kesän ekoja rusketusrajoja hankkimassa
Kävimme siis isäni ja poikien kanssa Kemissä pari viikkoa sitten. Vierailimme mummoni ja tätini luona, ja samalla tuli tietenkin treenattua autossa matkustamista. Aku joskus pienempänä kärsi parin matkan verran matkapahoinvoinnista, mutta nykyään se matkustaa ilman minkäänlaisia ongelmia (paitsi toisinaan hätä siitä, että se jätetään autoon yksin, on turhankin selkeä); Rokki sen sijaan on jälleen vaikeampi tapaus. Sillä meni alku hyvin, mutta nykyään se on kärsinyt jonkin verran matkapahoinvoinnista ja vaikka se ei oksentelisikaan, siitä kuitenkin näkee selkeästi kuinka kauhuissaan pikkuinen on. Onneksi isä istui takapenkillä poikien kanssa, niin Rokkikin uskaltautui nukkumaan ja rentoutumaan hieman.

Vahtikoira
Mummon luona meitä odotti herkullinen ateria, ja myös pojat olivat hyvin tietoisia siitä. Ennen ruokaa ne ottivat aurinkoa parvekkeella ja ruokailun jälkeen kaksikkokin sai osansa kalasta. Kotioloissa molemmat ovat tottuneet syömään jonkin verran kotiruokaa, sillä lyön ylijääneet ruoat usein poikien kuppeihin roskakorin sijaan. Sen lisäksi kumpikin on kyllä niin ahne varsinkin toisen läsnäollessa, että ei ole niin hirveästi väliä mitä on tarjolla: hyvää se on silti!


Seuraavassa kyläpaikassakin odottikin ruoan sijaan uusi kaveri: tiibetinspanieli tyttö Pipsa, joka sattui olemaan suurin piirtein Rokin ikäinen. Nuoripari intoutuikin leikkimään keskenään ja pari kertaa Akukin spurttaili mukana, mutta sen turhan päällekäyvä tapa leikkiä ei miellyttänyt kaikkia. Aku sitten viettikin suurimman osan ajasta jäähyllä ja seurasi pentujen ystävystymistä.

"Mää tuun mieluummi sylykkyyn"
Reissun jälkeen pojat väsähtivätkin melko hyvin, emännästä puhumattakaan. Tällä(kin) hetkellä kolmikkoni arkea villitsee pikkukisu, jonka hoitoreissu on vähän venähtänyt... Siitäkin Rokki sai uuden kaverin, mutta laittelemme kuvia vierailevasta tähdestä seuraavaan merkintään. Vauhtia ja meteliä ei kuitenkaan meiltä tällä hetkellä puutu!

2 kommenttia:

  1. Voi Akua tuossa alimmassa kuvassa :D Vanhaherra jää ulkopuoliseksi penneleiden touhuista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alkuhulinoiden jälkeen se näytti kyllä toteavan, että iskän sylistä on palijo kivempaa komentaa penikoita :D

      Poista