keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Täällä taas!

Helsingin reissu on takana ja pojatkin ovat palanneet takaisin kotiin vanhempieni luota. Vanha läppärini päätti myös lähteä hieman pidemmälle lomalle ja hajosi, joten pariin viikkoon meillä ei oikeastaan ollut mahdollisuutta kirjoitella kuulumisia. Eilen kuitenkin saapui uusi kone, joten kirjoittelu voi jatkua taas!

Lopulta tuli kunnon kesä pohojoseenki
Ikävä kyllä muutamat kuvat, jotka oli tarkoitus ajan kanssa lisätä tänne, ovat nyt vanhan koneen kovalevyllä enkä ole vielä saanut sitä käsiini. Niitäkin otoksia toivottavasti siis nähdään täällä, vaikka etenkin kauniina kesäpäivinä tulee helposti räpsittyä paljon lisääkin.

Kesäkuu oli pääasiassa melko koleaa meillä päin, joten heinäkuun ensimmäisen päivän helteet otettiin innolla vastaan. Olemme ottaneet kilpaa aurinkoa pihalla (tai no minä ja Aku, Rokki on keskittynyt leikkimään ruohonleikkuria), mutta pojat eivät ole vielä heittäneet talviturkkejaan pois. Aku tuskin heittääkään, Rokista en ole vielä täysin varma. Voi olla että sitäkin joutuu hetken suostuttelemaan.

Milla majailee edelleen Misun kanssa sen omistajan, Markon, luona. Jostain kumman syystä Milla tuntuu viihtyvän nykyään paremmin kyseisen henkilön seurassa ja juoksee Markoa eikä suinkaan minua vastaan. Mummoni analysoi tilanteen omalla tavallaan: "Se tietty pelekää et viet sen kottiin ja pyssyy siksi kaukana susta." No, Millalla on kivaa hoidossa ja niin kauan kuin se ei tuhoa paikkoja tai aiheuta harmaita hiuksia, saa se myös hieman venyttää lomaansa. Tytöt tulevat nykyään paremmin toimeen ja jopa leikkivätkin välillä, joten mikäs siinä.

Pusu isoveikalle, vaikkei se nii tykkääkään
Tämä oli nyt vain tällainen muistutus siitä, että hengissä olemme edelleen. Eihän meidän päivitystahti muutenkaan ole ollut erityisen vaikuttavaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti