torstai 11. lokakuuta 2012

Pojat shoppailemassa


Mira vinkkasi aikaisemman lelupostauksen yhteydessä, että Peten Koiratarvike.comissa olisi myynnissä pureskelun kestäviä leluja. Siispä tuumasta toimeen: tilasin pojille saman tien kolme erilaista Orka aktivointilelua, joista yhteen saa piilotettua herkkujakin. Leluja ei ollut mitenkään hinnalla pilattu, joten tilasin vielä seuraksi remmin ja herkkupaketin. Namit eivät tosin näyttäneet maistuvan ainakaan Akulle, Rokki yritti hieman paremmalla ruokahalulla ja keskittyi sitten vain leluihin - sitä toisaalta onkin helpompi motivoida leikkimisellä kuin ruoalla, toisin kuin Akua.



Ihan aluksi yhdestä lelusta meinasi tulla tappelu, mutta Akun kiinnostus niitä kohtaan laantui melko pian ja Rokki sai rauhassa kantaa kaksi lelua häkkiin piiloon. Materiaali ei kuitenkaan aiheuta inhon puistatuksia vaikka kumia onkin, vaan kumpikin on leluja jonkin verran järsinyt. Nämä ovat nimenomaan tarkoitettu siis pureskelusta pitäville koirille, mutta Rokki on ehtinyt yhdestä lelusta jo napsia palasia irti...

Remmin tilasin alkujaan Rokkarille, mutta se osoittautuikin sen verran paksuksi, että vaihdoin Akun vanhan remmin Rokille ja laitoin tämän uuden tilalle. Paketissa oli mukana myös vihreä led-valo koiran pantaan kiinnitettäväksi, ja koska Akun uudessa hihnassa on heijastimia, napsautin sen Rokin pantaan. Nyt mekin näymme vähän paremmin syysiltoina!

Aku vannoo edelleen narulelun nimeen :)
Vielä pitäisi ostaa Rokille vähintään jonkinlainen fleecehaalari ulkoilua varten, sillä nykyinen ei ole erityisen käytännöllinen. Ajattelin ottaa Rokin mukaan joku päivä ja käydä eläinkaupassa kunnolla testailemassa, millaisia vaatteita sieltä löytyykään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti