keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Kissat, laatikot ja aurinko

Kenellekään kissanomistajalle ei varmaankaan tule yllätyksenä kissojen viehtymys laatikoihin. Etenkin Misu oli tässä suhteessa (jälleen) paljon Millaa innokkaampi, ja se kävikin istumassa jokaisessa laatikossa vuoron perään tietyn ajan. Parhaimmissa majailtiin tietenkin vielä kauemmin.



"Ei tää kassi kyllä yhtä hyvä ois"

Toimi Millan mielestä paremmin kuin pahvilaatikot



Ikävä kyllä kännykkä ei sattunut olemaan aina lähellä, kun etenkin Misu etsi ne parhaimmat laatikkomajat itselleen. Kamerakin on ollut ties missä laatikossa muuttotohinoiden aikana, joten sitäkään ei päästy käyttämään.

Laatikoiden hävitessä kissat ovat etsineet itselleen uudenlaisia, suojaisia paikkoja, ja niitäkin on löytynyt. Tyttöjen suosikkeja ovat kiipeilypuissa olevat kolot, jotka ovat huomattavasti kivemmat, kun niissä on vanha villapaita lisänä. Itseasiassa isosta asunnosta löytyy nyt niin paljon kivoja paikkoja lepäillä, ettei kissojen entinen suosikki (eli Millan kuljetusboksi) ole saanut enää kannatusta. Isä muistuttikin jo tarkistamaan pyykinpesukoneen aina ennen luukun kiinni lyömistä, jottei kumpikaan kissoista ole sinne majoittunut.

Mutta tosiaan, se aurinko!





Aurinko paistaa aamulla ja aamupäivällä sopivasti toiselle olohuoneen sohvalle ja makuuhuoneen sängylle, joten aurinkoisina päivinä näissä paikoissa on tungosta. Lähinnä kuitenkin pojat rynnivät ensimmäisenä sinne, missä aurinko paistaa, eikä kissoja ole niin suurella tohinalla kiinnostanut. Edellisessä kämpässä olikin se huono puoli, ettei aurinko paistanut kuin aamupäivällä hetken aikaa pienelle siivulle sohvaa (ellei sitä pihan keskipäivän porotusta lasketa), joten tällainen tilanne on paljon kivempi. Nyt mahtuu emäntäkin köllöttelemään lämpimään.

Apukokit
Koska blogin tähtinä on nykyään virallisesti neljä eikä kolme otusta (ja kaamea pentukuume sen kuin vain jyllää päällä...), niin pitihän blogin nimikin päivittää Story of threestä Soft & huggyksi. Siinä samalla vaihdettiin taustakin, kun edellinen on tympinyt emäntää jo jonkin aikaa. Näillä mennään taas hetki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti