torstai 4. huhtikuuta 2013

Ihanan ihana kiipeilypuu

Kiipeilypuut ovat olleet meillä aikalailla suosiossa ainoastaan ikkunakyttäämisen takia. Kissat eivät ole niissä pahemmin nukkuneet ja kynsiäkin voi kiipeilypuun ohella teroittaa ilmeisesti aivan hyvin sohvaan tai sänkyyn (joskus ne jopa vaikuttavat kissojen mielestä paremmalta ajatukselta). Muuton yhteydessä emäntä kuitenkin kävi vaatekaappia läpi ja löysi villapaitoja ja -neuleita, jotka olivat syystä tai toisesta lentämässä roskiin. Roskapussin sijaan ajattelimme kuitenkin kokeilla, josko eläimet innostuisivat vaatteista, ja kissathan suorastaan rakastuivat ideaan.

Pienempi kiipeilyteline


"Pompihan taas muualle sen kameras kans, täällä nukutaan."



Isossa kiipeilytelineessä on kaksi suojaista paikkaa nukkua, ja molemmat ovat nyt kissojen suosiossa villapaitojen ansiosta. Toisaalta Misu on löytänyt myös uuden lempipaikan kiipeilytelineen takana olevalta patterilta, josta voi sitten joko nojata päällä telineeseen tai maata matona patterin päällä. Luulisi olevan aavistuksen vaikea nukkumapaikka, mutta varmasti lämmin!


Myös Rokki kokeili kiipeilypuussa nukkumista, vaikka kuvat ovatkin ehkä aavistuksen lavastettuja. ;) Oikeasti Rokki ei telineeseen itse mene, ainoastaan ehkä yrittää silmän välttäessä maistella sen puuosia. Kerran poika kuitenkin kellahti kyljelleen ja nautiskeli olostaan jonkin aikaa, kun se siihen kerran oli nostettu. Jonkin ajan kuluttua touhu kuitenkin riitti ja se siirtyi omaan häkkiin nukkumaan.



 

Aku sen sijaan vannoo ihan vain sängyn nimeen, eikä se kyllä mahtuisikaan tuohon "riippukeinuun". :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti