keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Rapakelit


Käytiin poikien kanssa reipas lenkki, ja lopputulos näkyykin yllä. Rokilla ei ole vielä kurapukua, vaikka sellainen olisikin jo aika hankkia... Akulla on jonkinlainen Hurtan kurapuku, mutta se on kasvaessa jäänyt melko pieneksi. Kyllä se edelleen menee päälle ja kiinnikin, ja sitä on välillä käytetty, mutta kävely se puku päällä ei näytä kovin mukavalta. Sen sijaan Rokille samainen puku on liian iso eikä senkään ulkoilu kyseinen puku päällä vaikuta erityisen helpolta. Hyvä syy hommata aikanaan sitten se kolmas harjakoira, kun kurapukukin jo löytyy! Toivottavasti se kasvaisi pukuun sopivaksi.

Mukavaa kuitenkin, että Oulussakin pyörätiet ovat pääasiassa sulaneet. Viime päivät ovat silti olleet sateisia, joten kuralta ei voi välttyä. Toistaiseksi emme tosin valita, sillä lämpötila pysyy plussan puolella ja siitä syystä ulkona viihtyy paremmin kuin niillä paukkupakkasilla. Pesukone kuitenkin pyörii vähän turhankin usein kun poikien puvut ovat pidempien lenkkien jälkeen puoleksi mustia, mutta jospa se aurinkokin tulisi esiin pikkuhiljaa ja tiet kuivuisivat.

Loppuun vielä pari kuvaa Akusta (niin onpahan muutakin katseltavaa kuin likainen ulkoilupuku!) ja siitä ärsyttävän vaikeasta lelusta, josta olemme aikaisemminkin puhuneet. Tässä vanhemman herran taidonnäyte, jonka seurauksena lelu kuitenkin usein lähtee jäähylle ennen kuin ehtii rikkoutua.



4 kommenttia:

  1. Mä oon kans Oulusta! Ja täällä on tooooosi kurasta jut nyt. Ja mulla ei oo edes kurapukua...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Ei auta ku laittaa ihmiset vaateostoksille. ;) Meillä ei ainakaan pojat tykkää suihkuttelusta lenkin jälkeen yhtään, vaan ottavat mieluummin sen puvun.

      Poista
  2. Miksi kattoin tuota lemua ensin dildoksi? :DDDD terkkuja kaikille, luv ya! ❤��

    VastaaPoista