torstai 28. marraskuuta 2013

Karvainen ukko ja hyväntekeväisyyttä

Pitkin blogeja on viime aikoina liikkunut koirien movember ja ajattelin itsekin tänään ottaa poikien naamakarvoituksista pari kuvaa, mutta Aku ei ollut samaa mieltä. Sitä ei kiinnostanut tulla esille peiton alta niin, että kuvasta olisi jotain saanut selvääkin, niin esitelköön Rokki omia viiksiään - jos niitä näkyy tuon julmetun parran alta!
Pojat ovat saaneet taas olla rauhassa inhottavalta trimmeriltä, sillä mitään erityistä syytä trimmaamiseen ei ole ollut eikä ole ollut sydäntä trimmata niitä "huvin vuoksi" kun ilmatkin ovat kylmenneet. Akun karvat eivät kyllä hirveästi lämmitä, mutta Rokista on tullut melkoinen karvamörkö tämän tauon aikana. Nykyisellä tyylillään se on saanut osakseen kehuja siitä, miten söpö se on turkin kanssa! Saa nähdä, kaivetaanko trimmeri jouluksi käyttöön vai saavatko pojat kasvatella karvojaan vapaasti kevääseen asti... :D

MUSH laittoi sähköpostia ja ilmoitti kampanjasta, jossa mm. twiittaus, Instagram-tagays tai blogipostaus kasvattaa ruokalahjoituksen määrää. Kampanja-aika on 25.11. - 9.12. ja kampanjan järjestöt ovat Dog Force One ry, Vaasan kodittomien kissojen yhdistys ry sekä Kodittomat Espanjan Koirat ry. Jos ei harrasta twiittailua, instagrammailua tai bloggausta, niin yksi todella helppo tapa auttaa on tykätä MUSH:n FB-sivusta!

Facebookissa on muillakin vastaavanlaisia kamppiksia käynnissä ja tykkäämällä PetenKoiratarvike.com:n FB-sivusta kasvatat tykkääjien valitsemalle kotimaiselle hyväntekeväisyysjärjestölle lahjoitettavaa rahasummaa 10 sentillä. Kampanja-aika on 31.12. asti, eli hyvin ehtii vielä mukaan auttamaan - kummassakin! :)


MUSH Jouluiloa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti