lauantai 16. marraskuuta 2013

Niin tylsää!

Viime päivät ovat olleet varmasti poikien mielestä tosi tylsiä ja ankeita - ja emäntä on samaa mieltä. Jatkuvan vesisateen ja harmauden takia ulkoilukin on jäänyt vähemmälle ja niiden lyhyempien lenkkien jälkeen on joutunut kärvistelemään tassujen suihkutuksen ajan. Inhottavaa! Pesukonekin on pyörinyt normaalia useammin, sillä töppöjalkainen Rokki sotkee pukunsa saman tien kuraan ja rapaan. Onneksi Akulla on pitkät koivet.

Tänään paistoi kuitenkin aurinko heti aamusta! Eilinen pikkupakkanenkin on tiessään, mikä on sinällään harmi, sillä lunta olisi jo kova ikävä. Ensilumi ei kovin montaa päivää pysynyt maassa ja sen jälkeen mekin olemme kahlanneet kuralammikoissa.

Pääsimme siis käymään pidemmällä aamulenkillä kuin normaalisti, ja pojatkin olivatkin sen jälkeen valmiit takaisin nokosille... :) Rokki jaksoi vielä hetken pörrätä ja riuhtoa sukkia, mutta nyt sekin jo makaa sohvan nurkassa sukkakasa kainalossaan.

Eilen tosin teimme hieman normaalista poikkeavaa, sillä lähdimme poikien ja isäni kanssa nopealle vierailulle Kemiin. Koirat olivat aavistuksen levottomia, etenkään Rokki ei olisi malttanut nukahtaa millään ilmeisesti jännityksen takia. Se ei ole vieläkään erityisemmin välitä autoilusta, vaikka on meidän mukana pienestä asti matkustanut niin autolla kuin bussillakin. Aku sen sijaan malttaa nukkua, mutta mieluiten jonkun sylissä tai ainakin aivan jalassa kiinni viereisellä paikalla.

Itse vierailu sujui kuitenkin hyvin, pojat osasivat käyttäytyä vaikka olivatkin hieman tohkeissaan. Etenkin keittiössä piti parveilla ja vahtia tarkkaan, millaista ruokaa tänään olisi tarjolla - sekä auttaa astioiden siivoamisessa...


Eipä ollut Kemissäkään vielä lunta ja sää oli synkeä sekä sateinen, mutta kauniimpana päivänä tuo reitti olisi upea! Vaikka olihan maisema nytkin omalla, karulla tavallaan melkoisen vaikuttava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti