maanantai 18. marraskuuta 2013

Muorin pikku apulaiset

Mistä tietää, että kissoilla on ollut leikkiessä hauskaa? Kun leikittäjän kädet ovat naarmuilla ja kirvelevät mukavasti.

Viikonloppuna paketoin muutaman joululahjan ja uteliaat eläimet pyörivät tietenkin ympärillä ihmettelemässä, mistä se mukava rapina lähtee. Millalla on muuten hauska tapa lopettaa leikkiminen heti, kun joku tollo etsii kameran ja yrittää napsia hienoja kuvia... :)


Kun kissat auttoivat lahjapaperin kanssa, niin koirat pitivät huolen siitä, että turhan iso pahviputki saatiin tarpeeksi pieneksi paloiksi...Lahjat saatiin paketoitua useamman auttavaisen tassun voimin! Tuo pahviputki olisi varmasti ollut kivempi, jos sinne olisi tajunnut laittaa herkkuja sisälle, mutta kyllä ainakin Akulla oli tosi kivaa ihan vain retuuttaa ja repiä sitä noinkin. Harmi vain, ettei tuollainen ole kovin kestävää sorttia. Joululahjaksi pojille olisi kuitenkin tarkoitus etsiä (taas) jokin kiva aktivointilelu, ja toivottavasti tänä vuonna osaisimme valita paremmin ja välttää viime jouluisen aktivointilelun kanssa itkemiset... Se pullo on ollut jo monta kuukautta jäähyllä niin naapureiden kuin meidänkin mielenterveytemme ja kuulomme takia.

Ja! Kuten Rokin esittelysivulta näkee, sijoitussopimus on yhteistuumin ja hyvässä hengessä purettu ja Rokista tuli nyt kokonaan minun oma koira. Kennelliitolle on tehty asiasta ilmoitus ja meidän arki jatkuu oikeastaan tästä huolimatta täysin tavallisena, sillä Rokki ei ole näyttelykehissäkään hetkeen pyörähtänyt. Korvat partaveikolta pitäisi kyllä taas trimmata, sillä ne alkavat olla jälleen liian painavat pysyäkseen pystyssä, mutta eihän sellaista raaski tehdä juuri ennen talvea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti