sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Uutta ilmettä makuuhuoneeseen

Perjantaina makuuhuoneemme sai osakseen hieman uutta ja vanhaa, kun vanhempani toivat sekä Torilta bongatun sängyn että porakoneen, jolla poikien canvastaulut saatiin seinälle. Akun kuvahan on odotellut uudessa asunnossa omaa paikkaansa vaivaisen vuoden... Rokin kuvan saavuttua totesin, että taitaa olla aika laittaa kumpikin seinälle eikä pyöritellä pitkin keittiön tasoja ja pöytiä nojailemassa milloin mihinkin.
Poikien canvastaulut on Photoboxista tilattu. Akun taulu on saapunut jo muistaakseni reilu parisen vuotta sitten, ja se on itseasiassa silloin vilahtanutkin blogin puolella. Rokin taulu on antanut odottaa vuoroaan kauan, sillä sopivan kuvan löytäminen oli niin hirveän hankalaa. Nyt noita kuvia katsoessa on lisäksi todettava, että Akustakin täytyy tilata hieman asiallisempi pönötyskuva toiseksi :D Olkoon vaikka ensimmäisen koiran oikeudella kaksi taulua!

Hinta-laatusuhde on minusta noista tauluissa hyvä, vaikka muiden firmojen tauluista ei olekaan kokemusta. Photoboxilla hinnat ovat kuitenkin melko edullisia etenkin tarjousten aikaan. Kuvan laatuun on silti syytä kiinnittää huomiota, sillä luonnollisesti laatu hieman kärsii kun vertaa kuvaa tietokoneen ruudulla ja canvaksen pinnalla. Kumpikin kuvista on silti siistejä ja miellyttäviä katsella, vaikka Photoboxin mielestä Rokin kuva olikin laadultaan vain tyydyttävä.Tori.fistä bongattu sänky ei ollut meille, vaikka olenkin kyllä haaveillut uudesta parisängystä jo jonkin aikaa! Nykyisen parhaat päivät on ohitettu jo ja sen pehmeys aiheuttaa minulle välillä selkäsärkyjä. Rokkikin yritti edistää tätä haavetta muutama ilta taaksepäin, kun poika mylläsi lakanattomalla sängyllä ja iloisesti haukkuen järsi koloa sänkyyn... Onneksi tuo ei ole haitannut nukkumista mitenkään, sillä uutta sänkyä saamme ehkä odotellakin hetkisen.

Sen sijaan vanhempieni mukana tullut sänky on pinnasänky, sillä meidän perheeseen on syntymässä vauva elokuun alussa. Hyvissä ajoinhan tuo laitettiin pystyyn, mutta minkäs sitä itselleen voi... ;) Halusin myös totutella kissoja ajatukseen siitä, että pinnasänky ei ole suinkaan niitä varten. Olen saanut kuulla pariltakin suunnalta varoitteluja siitä, miten kissat tulevat valtaamaan pinnasängyn, mutta alku ainakin vaikutti aika kankealta. Eläimet kyllä kävivät nuuhkaisemassa uutta hökötystä ja pari kertaa kissat ovat haaveilevasti tuijotelleet sänkyyn, mutta kumpikaan ei ole (ainakaan vielä!) edes yrittänyt päästä sinne. Toivottavasti tyyli pysyy samanlaisena tulevaisuudessakin.

Blogista ei ole tulossa minkäänlaista raskaus-/vauvablogia, vaan tämän sivun tähtinä pysyvät edelleen eläimet. Toki asiaa tullaan sivuuttamaan esimerkiksi silloin, kun tutustutaan uuteen tulokkaaseen, yritetään saada haltuun vaunulenkkien kaaos tai lyödään vetoa, kauanko menee ennen kuin Aku ja Rokki oppivat päivystämään lapsen lähelle ruokailujen aikana. Voisin lyödä jo nyt vetoa, ettei se vie ainakaan Akulta kauaa: se taitaa päivystää kaiken varalta vieressä jo ennen kuin vauva oppii tiputtelemaan ruokaa itse lattialle...

Akukin juhli parisen päivää sitten syntymäpäiviään. 8 vuotta täyttänyt herrasmies tarjosi myös muille talon eläimille juhlallisen liha-aterian, kun omaan kuppiin ei kaikki mahtunutkaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti