tiistai 2. syyskuuta 2014

Mökkiviikonloppu melkein kotipihalla



Kävimme jälleen Nallikarin mökkialueella viettämässä viikonlopun koirien kanssa, kuten noin vuosi aikaisemminkin. Tällä kertaa reissulta ei jäänyt lainkaan niin paljon kuvia muistoksi, sillä viikonlopun sää oli melko arvaamaton ja sade tuntui vaanivan jatkuvasti selän takana. Lauantai-iltana alkoikin sitten sataa kunnolla niin, että sadetta kesti aamuun asti ja mökkimme edusta muistutti enemmän suota kuin nurmikkoa. Pysyttelimme siis kiltisti sisällä eikä se näyttänyt häiritsevän poikia lainkaan, vaan aikaisempien seikkailujen takia uni maistui erityisen hyvin.



Koko reissua emme kuitenkaan istuneet tuvan pöydän ääressä, vaan kävimme jälleen kiertelemässä niin leirintäalueella kuin myös Nallikarin alueella muutenkin, ja nautimme lämpimästä säästä mökin terassilla. Koirapuistosta löytyi edelleen ne suuret kuopat, jotka siellä olivat myös vuosi sitten, ja minigolfin viereisestä jätskikiskasta sai poikienkin mielestä tosi hyvää jäätelöä. Emäntä vain ei taaskaan tajunnut ostaa pojille omia jäätelöitä, vaan niiden täytyi tyytyä kuolaamaan vierestä...



Parin kokemuskerran jälkeen uskaltaa jo sanoa, että kyllähän Nallikarissa yöpyy ihan oululainenkin. Autottomalle pikkuperheelle mökkiviikonloppu edullisessa ja sympaattisessa pikkumökissä passaa oikein mainiosti, vaikka tiedänkin ihmisiä, jotka ovella kääntyisivät ympäri ja ottaisivat suosiolla hieman hienomman majoituspaikan. Ovathan nuo vanhimmat ja edullisimmat mökit oikeasti vanhoja ja parhaat päivät on jo nähty joku aika sitten, mutta meidän porukalle sopivat hyvin! Tuonakin viikonloppuna pyrittiin tekemään kaikkea muuta kuin istumaan mökin seinien sisällä, vaikka se sateen takia olikin hieman pakollista välillä.



Ja käykää ravintolassa Nallikarin rannalla! Tulipa nostalginen fiilis, kun viimeksi emäntä on siellä juossut polvenkorkuisena muiden lasten kanssa.



Isäntää jouduttiin aina odottelemaan... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti