sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Hellyydenkipeä kiusanhenki

Millasta on viime aikoina tullut todella hellyydenkipeä, mikä ihmetyttää emäntää. Kaikkien näiden vuosien aikana Millan rakkauspuuskat ovat ajoittuneet niihin aikoihin, kun maha huutaa tyhjyyttään, mutta nyt se saattaa tulla kiehnäämään ruoan saatuaankin!



Tällainen on siis viime aikoina rojahtanut isännän paikalle äkkiä ennen kuin isäntä ehtii siihen. Lopulta Milla joutuu kuitenkin makuuhuoneesta pois ja etsimään jonkin muun paikan, sillä meillä pysyy makkarin ovi öisin kiinni yleisen rauhan takia ja levottomuuksien välttämiseksi. Nyt eläimet rauhoittuvat paremmin nukkumaan, kun varsinkaan Rokki ei voi jokaisen Misun aiheuttaman rapsahduksen takia juosta kunniakierrosta koko asunnossa ja hypätä sitten muiden päälle takaisin sänkyyn.

Emännän vanhemmat kantoivat meille suurehkon huonekasvin. Kasvin lajista ei tosin ole tietoa (se kyllä saattoi tulla ilmi, mutta ei jäänyt mieleen...), mutta vanhemmat vakuuttivat, ettei se ole myrkyllinen laji - ja hyvä niin. Kasvin alaoksia on jo trimmattu ja varoitinkin vanhempia siitä, että todennäköisesti Misu käy parturoimassa kasvia paremmaksi. En sitten tiedä onko Misu tehnyt tällä kertaa pahojaan yhtään, vai onko maistelijana toiminut Milla: yksi päivä leikin poikien kanssa olohuoneen matolla, ja yhtäkkiä Milla päätti maistaa yhtä lehdistä. Nopeasti älähdin siihen (lemmikkien kanssa kasvaa reaktionopeus!) ja lehti jäi sillä kertaa rauhaan. Hetkeksi.




Ei lehtiä kuitenkaan ole syöty, vaan ripoteltu nätisti ympäri olohuonetta. Myös mullan "suojana" olevia kiviä ja simpukoita on aseteltu uudestaan. Kuka lie on keksinyt, ettei emännällä ole minkäänlaista silmää sisustukselle ja somistamiselle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti