sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Kaikkia väsyttää

Emäntä on ollut muutaman päivän kipeänä, joten sängystä ei ole juurikaan noustu kolmeen päivään ihailtavan äkäisen flunssan takia. Etenkin Aku ja Rokki ovat pitäneet toipilaalle seuraa sinnikkäästi, vaikka emäntää alkoikin jossain vaiheessa vaivata niiden jatkuva nukkuminen, mutta kumpikaan ei innostunut leikkimään. Ehkei leikittäjällä ollut vielä tarpeeksi voimia, jotta se narun heittely olisi edes näyttänyt hauskalta! Millakin kävi puskemassa kovalla innolla voimia korisevan emännän poskeen, ja löytyipä Misukin välillä sängystä nukkumasta muiden jatkona.


Emäntä oli jo sen verran voimissaan, että sänkykin on pedattu!

Välillä täytyi vahtia naapureiden touhuja

... ja välillä ihan vain lämmittää kuumeista potilasta
Suosikkilelu kainalossa on hyvä nukahtaa :)
Lauantaina oli jo sen verran voimia (tai mökkihöperyys uhkasi iskeä), että kävimme emännän vanhempien luona sukulaisia moikkaamassa. Loppupäivän olikin melko väsynyttä porukkaa, mutta oli mukavaa nähdä näitä sukulaisia pitkästä aikaa!

Misun entinen lempipaikka, eli televisiotasolla digiboksin päällä makoilu, jäi pitkäksi aikaa tauolle. Nyt se on kuitenkin löytänyt jälleen mielipaikkansa ja tälläkin hetkellä nukkuu digiboksin päällä niin tyytyväinen ilme naamallaan, ettei paikan mieluisuudesta voi erehtyä. Vähän alkaa boksi olla liian pieni, mutta suurin osa kissasta mahtuu sen päälle hyvin.
Letkeesti ;)

1 kommentti: