sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Nahkakorva

Nyt riitti. Rokki ei ole ilmeisesti tutustunut kovin huolella kiinanharjakoirien rotumääritelmään, jossa sanotaan, että puuterihuiskuilla sallitaan luppakorvat. Vaikka Rokki onkin melko karvainen naku, ei se silti vielä oikeuta roikuttamaan korvia jatkuvasti. Korvia on aikaisemmin yritetty keventää vähentämällä karvamäärää, mutta se ei ole oikein auttanut. Tänään emäntä sitten tarttui saksiin ja trimmeriin, ja yritti parhaansa mukaan tehdä korvista kevyet ja karvattomat. Lähempää tarkastelua tuo korvien villi trimmaus ei ehkä kestä, mutta kauempaa katsottuna lopputulos on ok (kunhan on päässyt yli ensimmäisestä reaktiosta eli hillittömästä kikatuksesta :D). Nyt vain odotellaan, minkä verran karvaa nuo korvat jaksavat kunnolla kantaa ja pyritään pitämään korvat siinä kuosissa. Jonkin aikaa mennään kuitenkin näillä kesäkorvilla.

Korvat pysyvät ilman karvoja pystyssä oikeastaan koko ajan, vaikka aluksi pitikin vähän luimuilla. Emäntä oli Rokin mielestä epäilemättä korvia trimmatessaan maailman surkein koiranomistaja, tai niin surulliselta ja pettyneeltä Rokki ainakin näytti. Kyllähän noihin nahkalärpäkkeisiin tottumiseen menee hetki, mutta parempi tällainen ratkaisu on.

Trimmeristä loppui puhti sopivasti korvien trimmauksen lopulla, joten saimme hyvän syyn jättää poikien trimmaaminen myöhempään ajankohtaan. Heh... :)


2 kommenttia:

  1. itselläni menee hermot meidän Harjisneidin korviin, tai siis korvaan :D Toinen korva on pysynyt jo kauan ihan täydellisesti pystyssä, toinen taas lupattaa vaikka miten teippaisi ja ajelisi karvat pois. argh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän tuskan! Meillä annettiin Rokille pienempänä kananmunan kuoria jauhettuna ruoan seassa, kai sekin osaltaan auttoi :D Nuo karvat olivat kuitenkin pahin vihollinen, enää ei ole ongelmaa :)

      Poista