tiistai 10. syyskuuta 2013

Rokki 2v! & Asiaa siitä ruoasta

Rokki sisaruksineen täyttää tänään, 10.9.2013, kokonaiset kaksi vuotta! Pieni kiusanhenki on muka joulukuussa pyörinyt meidän jaloissa jo kaksi vuotta, en usko. Onnea silti!



Ja kuten asiaan kuuluu, on miekkosella tietenkin ikänsä takia komea naamakarvoitus... Itseasiassa koko kropassa, tuohon rintaan vain ei jostain syystä kasva kunnolla karvaa. Tällä viikolla pitäisi terästää trimmeri ja siistiä kummatkin koirat.

Miten niin meillä naiset määrää... :D







Päivä on sujunut erittäin rauhallisissa merkeissä. Synttärisankaria juhlistettiin kuitenkin oikein juhla-aterialla, kun emäntä kävi hakemassa ilmaisen MUSH B.A.R.F Vaisto -aterian Tassulan Puodista. Samalla mukaan tarttui pari lihapötköä pakkaseenkin.

Aku on näistä kahdesta ollut aina se persompi ruoalle. Sitä on ollut helppo kouluttaa ruoan avulla ja kokkailujen aikana se pyörii tarkkana jaloissa odottamassa, jos jotain sattuisi vahingossa putoamaan lattialle asti. Rokki sen sijaan on eri maata: sen kärsivällisyys ei aina tahdo riittää edes ruokakupin tyhjentämiseen. Välillä täytyy käydä juoksemassa kämppä ympäri, ennen kuin kupin tyhjennystä voidaan taas jatkaa. Sen lisäksi toisinaan raaka lihakin on Rokilla tökkinyt, kun taas Aku olisi valmis syömään niin paljon, että maha ratkeaisi.

Yllätyinkin lopputuloksesta. Annoin pojille parin Vaisto-lihapullan lisäksi hieman muroja ja edellisessä kirjoituksessa kerrottua "Bellan lempiruokaa" (joka muuten maistui pojille erityisen hyvin ja mahatkin pysyivät kunnossa, vaikkei se ruoka tosiaan niin hyvin sulanutkaan, kuin olisimme toivoneet...), jotta kupit varmasti tyhjenisivät. Aku on yleensä ollut nopeampi syömään, mutta tällä kertaa Rokki oli nuollut kuppinsa puhtaaksi ennen Akua. Se yleensä jättää sekä kuppiin että kupin ympäristöön ruokaa sinne tänne, mutta nyt penikka olisi tahtonut lisää! Aku sen sijaan söi kiltisti kaiken muun, mutta Vaistot jäivät kuppiin. Minun oli pakko paloitella palleroita enemmän ja tarjota kuppia Akulle uudestaan, mutta se ei edelleenkään edes maistanut niitä. No, kokeillaan vielä huomenna aamuruoalla ja jos ei vain maistu, niin kyllä Rokki tuon pussin syö tyhjäksi eikä Akunkaan tarvitse nälkää nähdä.

Mikäli joku kiinnostui kokeilemaan, niin MUSH:lla on edelleen käynnissä tämä kampanja, jossa saa ilmaisen aterian (klik!)


2 kommenttia:

  1. Voi ei apua! Toi Rokki on aikalailla ku meidän hauva! Meijän koiralla on vaan enemmän karvaa, mutta jotain niin samoja piirteitä on nähtävissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi kivaa nähdä kuva! Rokillekin varmasti kasvaisi melkoinen karvoitus, jos vain antaisi kasvaa eikä trimmaisi silloin tällöin... :D

      Poista